El gironí Jordi Rabionet guanya per segona vegada la Mitja Marató de la Garrotxa, on hi han participat 760 atletes

Els atletes han envaït aquest diumenge els carrers d’Olot i rodalies per participar a la 23a Mitja Marató de la Garrotxa, organitzada pel Club Natació Olot. En total, hi ha hagut 760 inscrits, repartits entre els que corrien la Mitja de 21 quilòmetres i els participants a la cursa de 10 quilòmetres. Jordi Rabionet i Esther Canalias han vençut a la distància llarga.

Amb l’inici de la primavera i el bon temps arriba sempre la Mitja Marató de la Garrotxa. Enguany, la prova organitzada pel Club Natació Olot ha complert 23 edicions, dividia en dos recorreguts: un de 21 quilòmetres i un altre reduït de 10 quilòmetres. Tot i no arribar al número de participants de l’any passat, la Mitja Marató ha tornat a ser un èxit, amb l’assistència de 760 atletes vinguts d’arreu de Catalunya. La Mitja Marató ha estat emocionat, i no s’ha decidit fins als darrers quilòmetres de la prova. Qui primer ha entrat a meta ha estat l’alteta gironí Jordi Rabionet, que ha creuat l’arribada amb un temps de 1 hora, 12 minuts i 58 segons, complint amb el seu principal objectiu de la jornada: baixar de la hora amb 13 minuts.

Després de Rabionet, han entrat a meta Jordi Uró, a poc més de mig minut, i l’atleta del Club Natació Olot Jordi Roura, a quaranta-set segons del vencedor. En categoria femenina s’ha imposat Esther Canalias, del Club Atletisme Olot – Terra de Volcans, amb un temps de 1 hora, 32 minuts i 23 segons, seguida de Núria Torrentà, que ha entrat a quinze segons de Canalias. En la cursa de 10 quilòmetres ha guanyat Luke Howard, amb més d’un minut d’avantatge sobre el garrotxí Albert Reixach. La vencedora ha estat Alba Batlle, amb un temps de 40 minuts i 58 segons.

Notícies relacionades:
– Gairebé mig miler d’atletes ja s’han inscrit per a participar a la Mitja Marató de la Garrotxa de diumenge
– Gabriel Crosas guanya la Mitja Marató de la Garrotxa en l’any amb més participació de la història de la prova