La IV Jornada d’Energia d’Olot difon un model energètic sostenible i compta amb una setantena de professionals inscrits

La Sala El Torín i la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot van acollir la quarta edició de la Jornada d’Energia d’Olot. Amb el títol ‘Educant cap un model energètic sostenible’, més d’una setantena de participants, la majoria docents d’arreu de Catalunya, no van faltar a la cita.

La Jornada d’Energia d’Olot es va celebrar per quart cop a la capital garrotxina. Va començar de bon matí a la Sala El Torín amb la conferència inaugural: “Estratègies per al desenvolupament de la transició energètica” a càrrec de Carles Riba i Romeva. Un any més, la tònica de la jornada va ser la de parlar d’alternatives als recursos fòssils.

Més d’una setantena de professionals no es van perdre l’esdeveniment, en el qual van predominar docents, provinents de 30 centres educatius de Catalunya. L’objectiu de la jornada va ser el de generar sinèrgies positives per canviar els enfocaments didàctics a l’aula i, fins i tot, la gestió de l’energia als centres educatius. A través de conferències i tallers com per exemple un taller de mobilitat amb hidrogen els participants van gaudir d’una jornada completa per a una educació i una societat més sostenible.

Notícies relacionades:
– Les jornades d’energia d’Olot difonen la importància de les energies sostenibles en el futur i també en el present