L’Associació de joves Hatambinnira Jike Lemunu trenca estereotips de l’Àfrica negra amb diversos tallers i activitats

L’Espai Núria Social va ser l’espai que van escollir els joves de l’HJL per dur a terme una sèrie d’activitats i tallers per tal de conscienciar a la població sobre la cultura africana i evitar així els estereotips.

L’Associació de joves Hatambinnira Jike Lemunu va organitzar dissabte uns tallers que pretenien donar a conèixer la cultura africana. L’Associació està formada per diversos joves d’Olot amb arrels africanes i busquen trencar amb els estereotips que afecten el seu dia a dia. Després d’una petita activitat introductòria, en la que els assistents havien d’anar formant grups en base a les instruccions que els donaven, i que permetia veure majories i minories, a més de comprovar que la major part d’ells eren nascuts a la capital de la Garrotxa, va ser el torn per un vídeo colpidor. La tarda va transcórrer amb més activitats que van permetre als assistents prendre una mica més de consciencia sobre la cultura africana.

Notícies relacionades:
– La 3a desfilada de moda africana de l’Associació Hatambinnira Jike Lemunu fa vibrar la Sala El Torín
– Dissabte es farà a l’Espai Ideal d’Olot una activitat per trencar els estereotips de l’Àfrica
– L’espai Núria Social acull una jornada solidària de circ per recollir fons per l’ONG LivingNepal

x