L’Olot es manté líder de 3a Divisió in extremis, després de guanyar el Granollers per 0 a 1

La Unió Esportiva Olot salva in extremis el liderat de la Tercera Divisió, al guanyar per 0 a 1 al Granollers. El gol, marcat per Kike Sánchez, plasma una superioritat olotina que no es va concretar fins al minut 87 de partit.

Feia alguns partits que la Unió Esportiva Olot no aconseguia mantenir la porteria a zero, i necessitava un bon resultat per no caure en la inèrcia dels dubtes del joc a aquestes alçades de curs. A Granollers, els de Calderé van aconseguir les dues coses, amb una victòria treballada sobre els vallesans per 0 a 1. El resultat reflecteix les poques oportunitats que hi ha hagut a les dues àrees, on els dos equips s’han esforçat per no concedir perill al rival. A la segona meitat, el partit es trencava cada cop més pel mig del camp, fins que el jugador del Granollers Ricky ha vist la segona targeta groga i ha hagut de marxar expulsat, al minut 63. A partir d’aquest instant, l’Olot s’ha bolcat sobre la porteria local, però sense trobar l’encert. La fortuna ha canviat al minut 87: Uri Santos ha disparat a porteria, i Kike Sánchez ha aprofitat el rebuig del porter per marcar l’únic i definitiu gol del partit.

L’Olot es manté així líder de Tercera Divisió, dos punts per davant d’un Peralada que no afluixa. El que ja és gairebé definitiu és la classificació matemàtica pel play-off, perquè els de Calderé porten 20 punts d’avantatge respecte el cinquè classificat a set jornades de l’acabament de lliga.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot necessita una victòria davant el Granollers per espantar els fantasmes després de dues derrotes consecutives
– L’Olot rep una clatellada d’un Sant Andreu que aconsegueix remuntar el marcador en la darrera mitja hora de joc (2-3)
– La Unió Esportiva Olot celebrarà, davant el Sant Andreu, la Jornada d’ajuda al club amb una exhibició de Highline

x