Centenars de persones assisteixen a la 12a edició del Guateque de Ràdio Sant Joan

Centenars de persones van assistir ahir al Guateque de Ràdio Sant Joan, que va tenir lloc al pavelló d’esports del poble i que va permetre als assistents, reviure aquelles festes de quan eren joves que, com aquesta, començaven a dos quarts de 6 de la tarda.

Centenars de persones es van congregar per mantenir viu el passat musical de les últimes dècades. El Guateque de Ràdio Sant Joan va portar al poble la música dels anys 60 i 70. El Guateque va arribar a la 12a edició amb una convidada especial, Cristina, de Cristina y los Stops, amb la companyia de la seva filla Mònica Sainz.

L’espectacle va arrencar amb el grup de la Garrotxa Corbs Negres, que van repassar els temes de la seva època i van fer ballar gran part del públic present al pavelló de Sant Joan Les Fonts. Després va agafar el micròfon la cantant de pop coneguda per ‘Cristina y los stops’ en companyia de Mònica Sainz. Mare i filla van cantar els temes més coneguts. D’aquesta manera va acabar la tarda a Sant Joan Les Fonts, que va retrocedir en el temps per gaudir d’aquella música que mai passa de moda.

Notícies relacionades:
– Presentada la 12a edició del Guateque de Ràdio Sant Joan en homenatge a la música dels anys 60
– Més de 800 persones van assistir al Guateque de Ràdio Sant Joan, on es va estrenar el nou espectacle de ‘Surti com Surti’
– El grup de playback ‘Surti com surti’ serà el protagonista del Guateque de Ràdio Sant Joan

x