La Cursa de la Moixina arriba a la seva 5a edició el proper 1 de maig

Torna la Cursa de la Moixina el proper 1 de maig i arriba a la seva 5a edició. El recorregut serà de 10 kilòmetres i, com és habitual, es passarà per la Moixina i la Fageda. Les inscripcions ja estan obertes i els beneficis es destinaran al programa ‘Belluga’t’ de circuits a peu saludables, impulsat des de l’Ajuntament d’Olot.

Els aiguamolls de la Moixina. La Fageda d’en Jordà. Aquests són els escenaris de la 5a edició de la Cursa de la Moixina. La cursa de l’Associació Linkinesis serà el proper 1 de maig i, amb un recorregut de 10 kilòmetres, està pensada per què la majoria de persones en puguin gaudir. Aquest any comptarà amb algunes novetats. Per exemple, es podrà fer corrent o caminant i tan de manera individual, com en parelles.

En les anteriors edicions, l’associació va destinar els beneficis a marcar el circuit de la cursa, perquè tothom pugui aprofitar el recorregut durant tot l’any. El circuit s’inaugurarà el mateix 1 de maig. Aquesta 5a edició, es col•labora amb l’Institut Municipal d’Esports i Lleure i l’Ajuntament, i els guanys es donaran al recent programa ‘Belluga’t’, de circuits saludables a peu de la ciutat d’Olot. Les inscripcions de la cursa ja estan obertes i són limitades: “La cursa està prevista per a uns 400 participants. En principi, no n’hi haurà més, ja que la gent ha de poder gaudir de l’entorn i no volem que sigui una cursa massificada”, diu Marià Clavell, president de l’associació organitzadora. Es pot obtenir més informació a través del seu Facebook i pàgina web.

Notícies relacionades:
– La Cursa de la Moixina afegeix les categories de parella masculina i femenina, a més de la mixta que ja existia
– Joan Comas, del Besalú Cross, s’imposa a la 3a edició de la Cursa de la Moixina
– La cursa ciclista ‘The Pirinexus 360 Challenge’ passa per Olot aquest cap de setmana que també es farà la Cursa de la Moixina