La Fundació d’Estudis Superiors programa tres cursos de formació per a comerciants aquesta primavera

La Fundació d’Estudis Superiors programa per a aquesta primavera tres sessions formatives adreçades a comerciants, per tal d’adquirir coneixements de comptabilitat, fiscalitat i comunicació. El primer seminari arrencarà el proper 26 d’abril, i s’han de formalitzar les inscripcions deu dies abans de l’inici dels cursos.

La tardor passada la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot va engegar diversos seminaris per tal de formar a comerciants. Davant el bon balanç que fa la fundació dels cursos, ha decidit seguir apostant per aquesta línia, i ha preparat tres seminaris per a aquesta primavera. Es tracta de tres cursos dirigits a comerciants: els dos primers volen millorar els coneixements dels comerciants per tal d’entendre els gestors quan parlen de comptabilitat o fiscalitat. El tercer curs que engega la Fundació d’Estudis Superiors vol millorar la forma de comunicar els valors de cada comerç.

Els cursos es desenvoluparan de dos quarts de tres a dos quarts de cinc de la tarda, per aprofitar l’horari de tancament de les botigues. Les propostes han estat acordades amb els mateixos comerciants, per ajudar a resoldre els dubtes del sector. El primer curs de comptabilitat arrenca el 26 d’abril, i el de fiscalitat ho farà el 10 de maig; el 25 de maig serà el torn del curs de comunicació. Per a participar-hi cal inscriure’s fins deu dies abans de l’inici de cada formació.

Notícies relacionades:
– La IV Jornada d’Energia d’Olot difon un model energètic sostenible i compta amb una setantena de professionals inscrits
– La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot presenta la nova edició de seminaris empresarials
– La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ofereix 13 cursos i seminaris empresarials que van des de comerç internacional al domini de les xarxes socials