Jordi Alís i Willy Juillaguet guanyen la 17a Pocatraça del Centre Excursionista Olot

La 17a Pocatraça del Centre Excursionista Olot es va poder celebrar sense complicacions: els esquiadors de muntanya van gaudir d’un dia de neu perfecte, amb 53 parelles competint per guanyar l’esdeveniment. Al final, la millor parella va ser la formada per Jordi Alís i el francès Will Juillaguet.

Últimes traces de neu i últimes proves de la temporada d’esquí del 2017. Els participants de la Pocatraça devien agrair els gruixos que van caure abans de la disputa de la prova, a Vall de Núria, corresponent també al Campionat de Catalunya per equips d’esquí de muntanya. A més, també era cursa vàlida per a la Copa FEEC-Ferrino per equips, que tindrà com a punt final el Ral·li del CEC, el pròxim 8 d’abril. Entre totes les parelles participants que van prendre la sortida, 53 en total, la més ràpida en completar les tres pujades i les tres baixes, amb 1.700 metres de desnivell positiu va ser la formada per Jordi Alís i el francès Will Juillaguet. Ara bé, no es van poder penjar la medalla de campions de Catalunya perquè tots els corredors aspirants al títol han comptar amb la llicència de la Federació Catalana.

Aquest guardó, finalment, se’l van endur els ripollesos Joan Reyné i Xavier Sadurní, amb un temps d’1 hora i 54 minuts. Joan Cardona i Josep Montsant van ser subcampions, mentre que Roger Esteve i Martí Lázaro van completar el podi. En dones, victòria per a Erola Bisquert i Maria Illa, seguides per Eli Bertran i Queralt Riba. Júlia Massagué i Cèlia Espinós van ser terceres. Amb aquesta, es complien ja 17 edicions de la Pocatraça-Memorial Esteve Soler a Vall de Núria, organitzada pel Centre Excursionista Olot.

Notícies relacionades:
– Les nevades permeten que el Centre Excursionista Olot faci un recorregut espectacular en la 17a Pocatraça
– El Centre Excursionista Olot renova la Flama de la Llengua Catalana portant-la de Prada de Conflent a Montserrat
– La Flama de la Llengua Catalana ja és a Olot abans d’arribar fins a Montserrat el proper 19 de febrer