L’Hoquei Olot, el CPA i el Club Bàsquet Olot organitzen activitats per la mainada durant els dies de Setmana Santa

Ahir es van obrir les inscripcions per apuntar-se a les Jornades Esportives de Tecnificació de Setmana Santa, destinades als nens i nenes de primària. El Club Patí Hoquei Olot i el CPA organitzaran activitats al Pavelló Municipal. El Club Bàsquet Olot també oferirà un campus de tarda. Per altra banda, divendres tindrà lloc la 14a edició del Rodajoc, que reuneix alumnes de 3r de primària de tota la comarca.

La Setmana Santa està a punt d’arribar. I, un any mes, a Olot s’organitzen activitats per a nens i nenes durant els dies de festa. Tot i que no es farà cap casal, els més petits es podran apuntar a les Jornades Esportives de Tecnificació del Club Patí Hoquei Olot i del CPA. Aquest any no hi participen ni el Club Tennis Taula ni el Club Volei Olot, ja que els entrenadors tenen tornejos fora de la Garrotxa. Les activitats tindran lloc al Pavelló Municipal d’Esports i van destinades a nens i nenes de primària.

Les inscripcions es van obrir ahir i estaran obertes fins el 5 d’abril. Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines de l’Institut Municipal d’Esports i de Lleure, de dilluns a divendres, de 10 del matí a les 2 del migdia o a través del seu web. Per la seva banda, el Club Bàsquet Olot també organitza un campus de tarda al mateix Pavelló.Una altra activitat esportiva ben diferent se celebra aquest divendres, al recinte firal d’Olot. L’Institut Municipal d’Esports i el d’Educació i Joventut organitzen la 14a edició del Rodajoc, una activitat que reuneix els alumnes de 3r de primària de la comarca. La jornada serveix de cloenda del treball sobre jocs tradicionals i cooperatius que preparen els mestres d’educació física de la Garrotxa per als nens i nenes de 3r de primària.

Notícies relacionades:
– Les Jornades Esportives de Tecnificació dupliquen el nombre de participants de l’any passat