Uns 350 alumnes de 7 escoles d’Olot participen en el moviment Viles Florides

Per segon any consecutiu, alumnes de diverses escoles d’Olot  s’han implicat en el projecte Viles Florides. Aquest any la iniciativa ha comptat amb la participació de 7 escoles i de 350 alumnes de primària. Ahir es va celebrar l’última sessió del curs a l’Escola Pia, on nens i nenes van plantar flors davant del centre.

Implicar els nens i nenes en el projecte de Viles Florides i en la millora i manteniment d’espais verds de la ciutat a través de les escoles. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament d’Olot ha organitzat diverses sessions a 7 centres educatius de la ciutat. En total, hi ha participat uns 350 alumnes de primària, 100 més que l’any passat. Les jornades a les diverses escoles han consistit en dues parts: en una xerrada sobre el moviment Viles Florides i en un taller floral amb diverses tipologies de planta. Els centres han comptat amb l’ajuda dels jardiners de la Fundació La Fageda. Ahir es va fer l’última sessió a l’Escola Pia. Els alumnes van plantar plantes i flors al voltant dels plàtans de l’entrada del centre.

Notícies relacionades: 
– Olot manté les quatre Flors d’Honor a les Viles Florides
-Olot acull l’entrega dels premis Viles Florides
– La instal·lació La Florida anuncia la trobada de Viles Florides a Olot el mes que ve