El Nàstic de Tarragona s’emporta la Copa Catalunya en un estadi de l’Olot ple de gom a gom

L’Estadi Municipal d’Olot va viure aquest dimarts la festa del futbol català. Més de 3.300 espectadors van presenciar en directe la final de la Copa Catalunya entre el Nàstic de Tarragona i el Girona, en una de les millors entrades de la història del camp olotí. Al final, el Nàstic es va endur la seva tercera copa del seu palmarès.

Sobre el terreny de joc, Girona i Nàstic de Tarragona van ser els protagonistes indiscutibles de la final de la Copa Catalunya a Olot, però per als aficionats garrotxins, impressionava més l’aspecte de l’Estadi Municipal d’Olot: 3.317 persones van omplir les graderies de gom a gom, una entrada que no es recorda des de les eliminatòries d’ascens a la Segona B, i les grades supletòries instal·lades van fer somniar a més d’un amb un estadi que a la realitat està molt lluny de l’aspecte que va oferir aquest dimarts. Pel que fa al futbol, els dos equips van presentar alineacions on van combinar jugadors habituals amb suplents i futbolistes del filial, però els titulars es van deixar veure força sobre el terreny de joc. Al final, però, la competició es va haver de decidir als penals, i el Nàstic es va endur la tercera Copa Catalunya del seu palmarès: un trofeu que el Girona no ha guanyat mai.

Al final, la jornada festiva va ser perfecta, i tot i els problemes per moure’s amb vehicle al voltant de l’estadi municipal, els aficionats van sortir contents de viure tot un espectacle.

Notícies relacionades:
– La Federació Catalana de Futbol presenta la final de la 28a Copa Catalunya, que se celebrarà a l’Estadi Municipal d’Olot el proper 28 de març
– L’Estadi Municipal d’Olot serà l’escenari de la final de la Copa Catalunya, el 28 de març, entre el Girona i el Nàstic de Tarragona