L’Emprimavera’t de l’Associació de Comerciants d’Olot tindrà com a novetat un recorregut amb 13 instal·lacions florals al centre de la ciutat

Ja hem entrat a la primavera i, un any més, l’Associació de Comerciants d’Olot llança la campanya Emprimavera’t amb l’objectiu de dinamitzar i engalanar els carrers del centre de la ciutat. Aquest any, com a novetat, es podran veure 13 instal·lacions florals des de la Plaça Catalunya fins a la Plaça del Carme.  L’Emprimavera’t se celebrarà del dissabte 29 d’abril a l’1 de maig, el dia de la Fira de la Primavera.

Olot s’omplirà de flors. La tercera edició de l’Emprimavera’t, organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot, comptarà amb una novetat. Des de la plaça Catalunya fins a la plaça del Carme s’instal·laran 13 muntatges florals, en què hi participaran les floristeries de la ciutat i empreses col·laboradores de l’Àrea de Jardineria de l’Ajuntament. Es podran visitar des del divendres 28 d’abril fins l’1 de maig. L’objectiu de la campanya és dinamitzar el centre de la ciutat amb l’arribada de la primavera. Quan va començar el 2015, la idea era que les botigues regalessin flors als seus clients. A cada edició, s’han anat introduint novetats: l’any passat es va fer un muntatge a les escales de Sant Esteve i es va convidar els comerços ornamentar la seva botiga.

Aquestes iniciatives es mantenen i, des de l’Ajuntament i l’ACO, ara demanen als veïns i veïnes que engalanin els seus balcons. Les persones que mostrin amb una fotografia les seves decoracions als membres de l’organització, rebran el dia 29 una planta a les escales de Sant Esteve. També en podran aconseguir una, com en les passades edicions, les persones que portin un val de les botigues que pertanyen a l’ACO. Tot i que l’Emprimavera’t dura quatre dies, els muntatge de les escales de Sant Esteve i les propostes florals de les botigues només s’instal·laran el dissabte.

Notícies relacionades:
– L’ACO organitza una jornada per a comerciants sobre com vendre per Internet
– L’Associació de Comerciants d’Olot celebra el final de les rebaixes amb la botiga al carrer
-Els comerciants del centre d’Olot han respost generalment bé a la demanda de l’ACO de col·laborar amb els costos dels llums de Nadal