Besalú inaugurarà el memorial Lluís Companys el proper 19 de maig amb la presència de Carles Puigdemont

La inauguració del memorial de Besalú a Lluís Companys ja té data. Serà el proper 19 de maig a les 6 de la tarda, en un acte que comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. El municipi també preveu dedicar una plaça a Muriel Casals. L’Ajuntament afronta ara la demanda d’informació per part de la plataforma per la transparència del municipi.

L’artista garrotxina Duaita Prats prepara un memorial en homenatge al president de la Generalitat Lluís Companys. La seva inauguració a Besalú ja té data. Serà el proper 19 de maig a les 6 de la tarda, en un acte que comptarà amb la presència del president de la Generalitat Carles Puidemont. El municipi també preveu dedicar una plaça a qui va ser presidenta d’Òmnium Cultural durant els primers anys del procés, Muriel Casals.

L’Ajuntament afronta ara la demanda d’informació per part de la Plataforma per la Transparència de Besalú. La nova entitat va començar demanant al consistori les actes dels plens. Segons la plataforma, l’Ajuntament no havia fet públiques les actes dels últims 20 anys. Ara la plataforma torna a demanar informació. En aquesta ocasió, reclama que es facin públiques les despeses de l’equip de govern. Concretament, demanen informació sobre dietes i l’ús de targetes de crèdit des de l’any 2000.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament de Besalú impulsarà un procés participatiu sobre el desplegament de la recollida de residus porta a porta al municipi
– El Consell Nacional del PDeCAT dirimeix que cap membre del partit pot ostentar més de dos càrrecs
– Lluís Guinó seguirà formant part de la comissió executiva del PDECat