La 1a edició de la Mostra de Cinema Quaestio d’Olot se celebrarà el cap de setmana del 7, 8 i 9 d’abril

Neix la Mostra de Cinema Queastio, que tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 d’abril a Olot, i amb la voluntat de reflexionar sobre temes que ens preocupen a tots a través d’aquest art. Al llarg d’aquests tres dies, es podran veure fins a 8 pel•lícules i 10 curts a diversos espais del centre de la ciutat.

Traçar vincles entre la cultura, la societat, el pensament i el cinema. Aquest és l’objectiu dels impulsors de la 1a Mostra de Cinema Quaestió, que s’ha gestat durant més d’un any i que se celebra el cap de setmana del 7 al 9 d’abril a Olot. Al llarg de tot el cap de setmana es podran veure fins a 8 llargmetratges, que faran reflexionar als espectadors sobre un tema, la bogeria. I què pretenen els organitzadors parlant sobre la bogeria?

També s’han organitzat xerrades, debats i exposicions i les activitats estaran concentrades al centre de la ciutat. La Mostra arrencarà el divendres 7 als cinemes d’Olot. La resta de projeccions es passaran al Teatre del Centre els Catòlics. També s’instal•larà una exposició de dos artistes a l’Espai Núria Social. La mostra també ha organitzat un concurs de curtmetratges i de 200, n’ha seleccionat 10. Els curts escollits es passaran abans de les pel•lícules i es proclamarà el guanyador durant l’acte de cloenda del diumenge 9 a la tarda.

Notícies relacionades:
– La sala permanent del Museu de la Garrotxa obrirà de nou les seves portes el proper 1 d’abril després de la seva remodelació