El Club Natació Olot iniciarà a principis d’abril el procés participatiu per a la reforma de les instal·lacions més antigues

Ahir el Club Natació Olot va iniciar la campanya per informar del procés participatiu sobre la reforma de les instal•lacions més antigues. El procés pròpiament començarà a principis d’abril. La junta demana la implicació dels socis per formar els dos grups de treball que esdevindran els pilars fonamentals del procés.

La votació a l’assemblea del Club Natació Olot del passat 23 d’octubre un 60% dels socis va pronunciar-se a favor de la reforma de les instal•lacions. Tot i això, el suport no va arribar als dos terços necessaris segons els estatuts del club. La Junta entén que tots els socis veuen necessària la reforma de les instal•lacions més antigues, tot i que també és conscient que molts dels socis demanaven opinar i participar del procés. És per això que l’endemà de la votació, la junta va començar a treballar per dissenyar un procés que garanteixi la màxima participació dels socis. Ahir va començar la campanya.

El procés començarà a principis d’abril demanant als socis que decideixin si volen participar en dos grups de treball. Un d’ells serà el grup impulsor, encarregat e recollir les propostes dels socis i vetllar per la transparència del procés. La junta espera que el conformi gent de totes les opinions i totes les àrees esportives i serveis del club. El segon grup de treball del procés serà l’anomenat grup tècnic. Es demana que sigui format per socis vinculats a l’arquitectura, enginyeria i la construcció d’equipaments d’ús públic. Aquest grup recollirà les propostes del grup impulsor i elaborarà les bases per engegar el concurs de propostes. El darrer actor del procés serà un professional independent, tècnic en mediació i en processos participatius, que ha col•laborat en la creació del procés i que treballarà conjuntament amb els grups per garantir-ne la viabilitat i agilitat. La junta demana la participació dels socis, ja sigui formant part dels grups de treball o aportant les seves opinions un cop s’obri el termini per presentar propostes.

El procés participatiu començarà a principis d’abril amb la presentació de socis voluntaris per formar part dels grups de treball. Desptrés començarà el procés de recollida d’opinió i propostes dels socis, amb les quals s’elaborarà un informe resum. Passats tres mesos, l’equip tècnic hauria d’elaborar les bases del concurs, recollint les propostes que siguin tècnicament viables i tenint en compte els estudis i requeriments tècnics que el club disposa. Les bases del concurs es posaran a exposició pública i s’iniciarà el termini per rebre les propostes de disseny per part dels estudis d’arquitectura, enginyeries i tècnics. D’aquestes, en quedaran tres dissenys finalistes que seran votats pels socis.

Notícies relacionaddes:
– La nova presidenta del CN Olot anuncia un nou procés participatiu per la remodelació de les instal·lacions
– Gemma Soy arriba a la presidència del Club Natació Olot amb l’objectiu d’assolir tots els reptes que es proposa l’entitat
– Gaspar Senis afirma que plega per no eternitzar-se a la presidència del Club Natació Olot