El pastisser Jordi Ferrer crea unes mones inspirades en el món del cinema

S’acosta la Setmana Santa i, per aquestes dates, no podrà faltar a la taula una mona. Jordi Ferrer, de la Pastisseria Ferrer d’Olot, n’ha creat unes de ben originals per aquest any. Es tracta de mones en forma d’hamburguesa, crispetes, begudes i patates fregides. El pastisser es va inspirar en el menjar que consumim quan anem al cinema.

Hamburgueses, patates, begudes i crispetes fetes de xocolata. Són l’última creació del pastisser Jordi Ferrer. Es tracta d’unes mones poc convencionals, inspirades, precisament, en allò que mengem quan anem al cinema i quan acudim en un esdeveniment esportiu. Ferrer n’ha creat més de 40 tipus diferents. Més enllà del cinema, la literatura també es pot traduir en xocolata. Ferrer ha ideat, com cada any, una mona monumental i, aquesta vegada, inspirada en un llibre que celebra el seu 50è aniversari: ‘El Zoo d’en Pitus’. Hi ha, fins i tot, un camió que es mou. Per a fer-ho possible, el pastisser ha col•laborat amb Innova Didàctic i amb alumnes de primària de l’escola de Sant Roc. Fins dilluns de Pasqua, visitants i veïns, es podran embadalir davant l’aparador de la Pastisseria Ferrer, tot mirant, la mona monumental.

Notícies relacionades:
– L’Escola de Sant Roc col·labora amb la pastisseria Ferrer i Innova Didàctic per fer una mona de xocolata mòbil amb robòtica
– La pastisseria Ferrer presenta novetats nadalenques i un taller on els més petits elaboraran la seva pròpia figura de xocolata
-La pastisseria Ferrer d’Olot presenta la seva mona estrella amb un gran espectacle