Joan Nogué deixa la direcció de l’Observatori del Paisatge de Catalunya i l’ambientòleg Pere Sala pren el relleu

Canvis en la direcció de l’Observatori del Paisatge de Catalunya. L’ambientòleg i coordinador de l’Observatori, Pere Sala, pren el relleu a Joan Nogué, que ha ocupat el càrrec des del 2004. Nogué es mostra satisfet amb la feina feta aquests 12 anys i assegura que abandona el càrrec per incompatibilitats laborals.

L’ambientòleg Pere Sala serà el nou director de l’Observatori del Paisatge de  Catalunya. El Catedràtic en Geografia Humana de la Universitat de Girona, Joan Nogué, deixa el càrrec, que ocupava des que va aparèixer l’Observatori fa 12 anys. Nogué ha explicat a Olot Televisió que deixa la direcció satisfet de la feina feta i que, com a garrotxí, se sent orgullós sobre com ha evolucionat l’observatori, amb seu a Olot, i de la projecció internacional que ha anat adquirint els últims anys.  Nogué assegura que abandona el càrrec per incompatibilitats laborals i per la dificultat de combinar la seva tasca acadèmica a la universitat amb els compromisos i la mobilitat que implica estar al capdavant de l’Observatori.

En les properes setmanes es farà efectiu el relleu de la direcció. Nogué no se’n desvincularà del tot i continuarà col·laborant-hi. L’Observatori del Paisatge de Catalunya va néixer el 2004 i des de llavors, és l’ens que assessora la Generalitat i vetlla per la conscienciació de la societat en matèria de paisatge.

Notícies relacionades:
– L’Observatori del Paisatge de Catalunya, amb seu a Olot, és una referència mundial
– El glossari de la pedra seca ja es pot consultar al web de l’Observatori del Paisatge de Catalunya
-ADRINOC i l’Observatori del Paisatge signen un conveni per la conservació de les construccions de pedra seca

x