Mor un home en un accident laboral a Ascensors Serra

Aquest divendres a la tarda un home de 42 anys, veí de Sant Vicenç de Castellet (Bages), ha resultat mort després de patir un accident laboral a la nau d’Ascensors Serra, a la ronda Les Mates d’Olot. Els serveis d’emergència han rebut l’avís passats vuit minuts d’1/4 de 4 de la tarda. Segons ha informat l’oficina del portaveu de Mossos d’Esquadra, l’home era treballador d’una empresa subcontractada per Ascensors Serra i ha caigut d’una alçada superior a vuit metres quan treballava en el condicionament del sostre de la nau. L’operari hauria caigut del sostre després de trepitjar una claraboia que ha cedit pel seu pes, precipitant-se a l’interior de la nau. Es desconeixen, de moment, les causes que han provocat la caiguda. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dotacions dels Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques, que no ha pogut fer res per salvar-li la vida.