Familiars, amics i els Trenkabaketes del Pont organitzen un comiat d’escàndol a la merceria Can Tenas

Divendres familiars i amics de la botiga Can Tenas van organitzar un comiat sonat, per acomiadar l’establiment fundat l’any 1825. Acompanyats dels Trenkabaketes del Pont i els seus timbals van celebrar els 192 anys del negoci, pocs dies abans que tanqui les portes.

5 generacions i 192 anys de negoci familiar mereixien un comiat a l’altura de la celebració. I en vistes de com va anar es van complir les expectatives. Familiars, amics i els Trenkabaketes del Pont van envair l’establiment al ritme dels timbals. El comiat va agafar totalment per sorpresa a la Paquita, la Rita i en Carles. L’acte va seguir a les escales de Sant Esteve, on van fer una foto de família i van deixar volar desenes de globus. En representació de l’Ajuntament d’Olot el primer tinent d’alcalde, Pep Berga, va obsequiar la família amb una placa commemorativa.

Ara el futur de Can Tenas està a l’aire, els propietaris es venen la botiga i el pis. De moment, però encara no hi ha res fet, els agradaria que el negoci continués però saben que és complicat. El que si que està clar és que el comiat va estar a l’alçada de la trajectòria de Can Tenas, i Olot sempre recordarà amb nostàlgia una merceria que sobre el paper va néixer el 1825, però que segons la cinquena generació té més de 200 anys.