El Club Vòlei Olot acomiada la temporada amb una victòria contra el FC Barcelona ‘B’ i amb la permanència assolida (3-2)

El Club Vòlei Olot va tancar la temporada de la millor manera, regalant una victòria contra el FC Barcelona ‘B’ a l’afició. Els olotins es van posar 2-0 i semblava que liquidarien el Barça fàcilment, però els blaugrana, que vestien la segona equipació verda, s’hi jugaven la permanència i van forçar el tie break. La reacció olotina va ser aclaparadora i amb el suport de la grada van vèncer 3-2 (15-9).

El Club Vòlei Olot acomiada la temporada amb una victòria contra el FC Barcelona 'B' i amb la permanència assolida

La jornada 22 de Primera Nacional Masculina va enfrontar el Club Vòlei Olot, ja amb la permanència assolida, i el Futbol Club Barcelona ‘B’ que arribava al pavelló Municipal Pla de Llacs amb l’objectiu de mantenir-se a Primera Nacional. Jugar contra el Barça sempre, és una motivació extra i més tractant-se de l’última jornada de la temporada. I tant extra va ser la motivació que l’Olot va adjudicar-se els dos primers sets, 25-19 i 25-22, situant-se a un de la victòria. Va ser en el tercer set quan el Barça, necessitat de punts i aprofitant la baixada de guàrdia de l’Olot, va tornar a posar-se al partit, guanyant el set per 25-27 que significaria el 2-1.

En el quart període el Club Vòlei Olot seguiria completant un bon partit, però amb alguns desencerts i altres encerts del Futbol Club Barcelona, els visitants presentaven candidatura per empatar el partit i forçar el cinquè set. I així ho van fer, per la mínima, 23 a 25, que situava el 2 a 2 a l’electrònic.

Al tie break el CV Olot ja no es va permetre més errors i amb l’ajuda de l’afició va noquejar al Barça, amb punts estratosfèrics i un domini de la xarxa que no va donar opció als rivals. El punt de partit va ser un sac de l’Olot que va tocar a la xarxa i va caure al camp del Barça acabant amb les esperances dels blaugrana de capgirar el partit. 15 a 9 per l’Olot i festassa al pavelló.

Al final 3 a 2 pels olotins en un partit en el que es van poder celebrar tres assoliments, la victòria contra el Barça, la permanència i els 40 anys del capità, Jordi Herrero. El Club Vòlei Olot acomiada una temporada complicada però amb l’objectiu principal acomplert, seguir a Primera Nacional.

Notícies relacionades:
– El Club Vòlei Olot cau davant el Son Ferrer en un partit en el que va mostrar molta irregularitat en el seu joc (1-3)
– El Club Vòlei Olot remunta davant l’Aula i manté l’esperança de salvar-se (3-1)
– El Club Vòlei Olot de Segona Catalana sènior femenina guanya sense massa complicacions al Club Vòlei Mataró (3-0)