L’Olot s’aferra al liderat de la Tercera Divisió en guanyar el Palamós per 1 a 0 gràcies a una canonada d’Héctor Simon

La Unió Esportiva Olot segueix líder de la Tercera Divisió després de guanyar per 1 a 0 al Palamós, gràcies a un gol d’Héctor Simon. Els olotins han dominat el joc, però han patit més del compte al darrer quart d’hora de partit; malgrat això, no han concedit oportunitats clares per impedir una sorpresa visitant.

Olot vivia aquest diumenge un duel gironí d’alta volada a la Tercera Divisió: la Unió Esportiva podia assegurar-se matemàticament el play-off d’ascens davant un Palamós que encara té opcions d’esquitllar-se en aquesta zona de privilegi. Així, el matx ha arrencat amb dos equips que han buscat la porteria contrària, amb més o menys encert. Primer l’ha tingut l’equip empordanès, però Serramitja ha xutat desviat. Però l’Olot no s’ha arronsat, i Dembo podria haver avançat els olotins si hagués pogut dirigir una centrada que ha refusat el pal de la porteria visitant. Més endavant, qui s’ha topat amb la creueta ha estat Héctor Simon, provant un xut de fora l’àrea. I d’aquesta manera, ja a la segona part, ha arribat el gol olotí: Marc Mas ha fet bona una centrada de Dembo, i ha assistit a Héctor Simon perquè aquest marqués l’únic gol del partit al minut 64, amb una canonada des de la frontal que ha entrat pel pal curt del porter Manzano. A partir d’aquí, el Palamós ho ha seguit intentant i ha fet recular a l’Olot en els darrers minuts, però els empordanesos no han trobat la porteria local amb claredat, i el partit ha acabat amb el resultat d’1 a 0.

Amb la victòria l’Olot es manté líder de Tercera separat per només dos punts del seu perseguidor més immediat: el Peralada. Els dos equips han aconseguit avui la classificació per disputar l’ascens de categoria a sis jornades per l’acabament de lliga.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot buscarà segellar la participació als play-off amb una victòria davant el Palamós, diumenge a les 17h a casa
– L’Olot es manté líder de 3a Divisió in extremis, després de guanyar el Granollers per 0 a 1
– La Unió Esportiva Olot necessita una victòria davant el Granollers per espantar els fantasmes després de dues derrotes consecutives