El concert del cinquè aniversari de la GIOrquestra a Olot presenta l’obra ‘Conversation’ del jove compositor olotí Daniel López

Diumenge, el públic del Teatre Principal d’Olot va poder escoltar la qualitat de la GIOrquestra, que celebrava cinc anys des del seu naixement, el 2012. L’orquestra dirigida pel tortellanenc Marcel Sabaté va tornar a envoltar-se de músics de prestigi internacional i, en aquesta ocasió, va presentar una obra composada pel jove talent olotí Daniel López.

La GIOrquestra va tornar a portar ahir un concert sublim a l’escenari del Teatre Principal d’Olot amb motiu del seu cinquè aniversari. Els solistes que van acompanyar la GIO en aquesta ocasió van ser el pianista més prestigiós de Sud-àfrica, Christopher Duigan, i David Salleras, el saxofonista clàssic català amb més projecció del moment.

La GIO, juntament amb Duigan i Salleras, van interpretar peces composades pel pianista sud-africà, a més de Piazzola o Jenkins. El concert del cinquè aniversari de la GIOrquestra al teatre principal va presentar davant el públic garrotxí ‘Conversation’, la primera obra per a saxo, piano i orquestra composada pel jove compositor olotí Daniel López, una emotiva obra amb influències de música clàssica i jazz.

El concert de la GIOrquestra a Olot, un autèntic regal per a les orelles, va continuar els actes de celebració del cinquè aniversari iniciats el passat 5 de febrer a l’Auditori de Girona, quan es va enregistrar un DVD per recollir fons i destinar-los a la lluita contra el càncer. El DVD es presentarà properament i en exclusiva en un acte solidari als Cines Olot.

Notícies relacionades:
– La GIOrquestra aconsegueix 10.180 € de la campanya de crowdfunding i farà realitat l’edició del DVD solidari
– La Giorquestra del tortellanenc Marcel Sabaté celebra els cinc anys amb un concert solidari contra el càncer
– La GIOrquestra i Marc Timón culminen un concert de pel·lícula a Besalú amb el Música de Cine