El Consell dels Infants d’Olot presenta les seves 10 propostes per a millorar la ciutat al Ple de l’Ajuntament

Avui al matí s’ha celebrat un Ple extraordinari a l’Ajuntament d’Olot per escoltar les propostes del Consell dels Infants, que aquesta segona edició girava al voltant del tema ‘La Ciutat’. 58 representants de les 9 escoles d’Olot han explicat a l’alcalde i regidors i regidores les seves propostes per a millorar la ciutat.

Millorar parcs i zones de joc, un carril bici més segur i tranquil, una discoteca per a menors d’edat, més rampes a les voreres i més aparcaments gratuïts són algunes de les 10 propostes que el Consell dels Infants ha presentat avui al matí al Ple de l’Ajuntament d’Olot. Des del mes de novembre, 675 nens i nenes de 5è i 6è de primària de les 9 escoles de la ciutat han treballat per a fer possible aquesta segona edició del Consell d’Infants.  L’alcalde, Josep Maria Corominas, valora molt positivament la trobada:”Totes les escoles han fet un bon anàlisi de la situació de la ciutat i han aportat propostes concretes. És molt important també aquesta voluntat de participar en els temes públics i de la vida de la ciutat”, ha remarcat,

Gairebé una seixantena d’infants de les diverses escoles han estat els representants i encarregats de presentar als regidors i regidores les 10 propostes consensuades entre tots. L’any passat, els nens i nenes van parlar sobre medi ambient, en canvi, aquest curs les propostes giren al voltant de la ciutat com a tema. El Consell dels Infants ha reconegut els valors de ciutat educadora del Festival Lluèrnia i de les Festes del Tura.

Notícies relacionades:
– El Consell dels Infants d’Olot ja enllesteix les deu propostes per presentar al Ple Municipal
– El segon Consell dels Infants d’Olot portarà al ple municipal les propostes sorgides del debat sobre el model de ciutat
– Els 30 grups de 5è i 6è de les escoles d’Olot celebren el primer Cosnell dels Infants a l’Ajuntament d’Olot