Restriccions i tall nocturn als túnels de Bracons previstos per dilluns 3 i dimarts 4 d’abril

Els informem d’una nova restricció al trànsit a la carretera C-37 a l’alçada de Bracons.

Des les 9 del matí i fins les 7 de la tarda hi haurà restriccions al túnel de Bracons durant aquest dilluns 3 d’abril. Es tallarà el carril dret en sentit Olot al túnel de Bracons i es farà també un tall de carril amb doble encarrilament. En tot moment restarà 1 carril per cada sentit de la circulació. A més, de cares a demà, dimarts 4 d’abril hi haurà un tall en ambdós sentits de la marxa en horari nocturn. Concretament des de les 10 del vespre fins a les 6 del matí. El trànsit es desviarà per la carretera secundària. El motiu d’ambdues actuacions és la instal·lació d’anemòmetres al túnel.

Notícies relacionades:
– Noves restriccions als túnels de Bracons programades pels dies 1 i 2 de març
– El Consell Comarcal de la Garrotxa demana explicacions al Departament d’Infraestructures per les restriccions reiterades a Bracons
– Restriccions a la circulació als túnels de Bracons previstos per avui per neteja de canalons i filtracions al túnel

x