El camí vora riu del Molí d’en Climent al Club Natació Olot ja és transitable

El camí vora riu des del Molí d’en Climent fins a la piscina de les Tries, a Olot, ja és transitable amb l’actuació que l’equip de govern ha estat portant a terme per recuperar-lo. Ho ha assegurat el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Olot, Josep Guix, a Pentàgon. El regidor també ha valorat al programa d’Olot Televisió algunes campanyes impulsades des de l’àrea.

La recuperació del camí vora riu que va del Molí d’en Climent a les instal·lacions del Club Natació d’Olot encara no ha finalitzat. Tot i així, el regidor de Medi Ambient, Josep Guix, ha informat que el pas ja és transitable. La regidoria de Medi Ambient treballa ara en l’avantprojecte del sector urbà del Fluvià entre l’estació d’autobusos i la llar d’infants de les Fonts. Allà hi volen ubicar alguns horts i facilitar l’accés al riu.

Josep Guix ha recordat que els veïns poden informar a l’Ajuntament fins al mes maig de la ubicació de nius de gavians perquè l’empresa contractada per al control de la població de l’espècie pugui punxar els ous. El regidor de Medi Ambient també ha informat que s’han impulsat campanyes per controlar la població de gats que hi ha a la ciutat. Concretament, s’han realitzat campanyes d’esterilització i d’informació als alimentadors de gats perquè deixin de fer-ho.

La regidoria està satisfeta de la resposta a la campanya per millorar la selecció de residus al contenidor d’envasos, a través d’informadors a peu de contenidors. L’àrea de Medi Ambient ha detectat que se selecciona millor arran d’aquesta campanya informativa. També ha detectat un augment en el dipòsit de residus orgànics als contenidors marrons.

Notícies relacionades:
– L’equip de govern d’Olot ha demanat a l’Agència Catalana de l’Aigua la construcció d’una depuradora per a la Vall d’en Bas i les Preses