L’Ajuntament d’Olot enllesteix el projecte definitiu del nou dipòsit d’aigua després de l’aprovació del conveni per instal·lar-lo entre Batet i el barri de Benavent

L’Ajuntament d’Olot segueix fent passos per instal·lar un nou dipòsit municipal per al subministrament d’aigua potable a la ciutat. El consistori té en tràmit la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística per classificar com a espai per a infraestructures de serveis la finca escollida, situada entre el barri de Benavent i Batet. En el darrer ple, els grups municipals han aprovat el conveni que autoritza a la corporació a disposar de part d’aquesta finca amb l’objectiu d’instal·lar-hi el dipòsit. El regidor Josep Gelis ha afirmat que en uns dies ja disposaran del projecte definitiu.

El ple de l’Ajuntament d’Olot ha aprovat per unanimitat el conveni subscrit el passat 9 de març amb la propietària de la finca situada entre els carrers Volcà Safont i Volcà Subià 14, entre el barri de Benavent i el sector de Batet, per instal•lar-hi un nou dipòsit municipal de subministrament d’aigua potable. L’Ajuntament d’Olot indemnitzarà a la propietària per l’ocupació anticipada de la part de la finca necessària per instal·lar-hi el dipòsit, indemnització que s’extraurà de la partida pressupostària per a adquisicions de patrimoni.

Al torn de precs i preguntes, la CUP va interessar-se pel projecte d’instal·lació de gespa artificial al camp del Club de Futbol Sant Roc, una actuació que, segons es va explicar, va començar a executar-se sense haver obtingut tots els permisos. L’alcalde va explicar que l’obra va ser aturada i no es va reprendre fins que es van tenir els permisos. També va explicar que l’Ajuntament s’ha encarregat de la majoria de despeses, a excepció d’una part que els tècnics municipals consideren que no compleix la normativa, sorgida del sistema de contractació establert a proposta dels responsables del club en el moment que es va impulsar el projecte. Al llavors president del Sant Roc quan es va impulsar el projecte, Toni Cano, no li van agradar les explicacions donades per l’alcalde. Va adreçar-s’hi per retreure-li al final de la sessió.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot dóna llum verd a la construcció d’un nou Centre d’Atenció Primària al barri de Sant Miquel
– El ple de l’Ajuntament d’Olot serà el primer a aprovar la moció que reclama fer l’estació de tren de Torelló més accessible als garrotxins
– El ple de l’Ajuntament d’Olot ha aprova tres mocions a favor de la pagesia, l’acollida de refugiats i els afectats per les clàusules sòl i una contra els peatges a l’AP7