L’Ajuntament d’Olot es mostra interessat a obtenir la propietat del convent de la Divina Providència

Les Notícies d’Olot Televisió va avançar dijous que les monges Clarisses de la Divina Providència d’Olot estaven valorant la possibilitat de deixar l’espai a la ciutat quan elles deixin el convent. Fins i tot un grup d’exalumnes de l’antiga escola defensen l’opció activament i han impulsat una recollida de signatures a aquest efecte. L’alcalde d’Olot ha estat preguntat aquest matí per aquesta qüestió. Segons ha explicat, tant les germanes Clarisses com el Bisbe de Girona veuen amb bons ulls la possibilitat que l’espai quedi per a ús de la ciutat. Tot i així, el batlle ha recordat que la qüestió de la propietat s’ha de decidir en el sí de l’Església. Tot i així, Corominas s’ha mostrat interessat perquè l’espai acabi sent de titularitat municipal.

Notícies relacionades:
– Un grup d’exalumnes de l’antiga escola de la Divina Providència demana que el convent es doni en propietat a l’Ajuntament d’Olot