Més d’un centenar de persones celebren el Dia Mundial de l’Activitat Física a Olot

Avui se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot ha organitzat una caminada a les 10 del matí. Un centenar de persones han participat i han recorregut els diversos circuits del projecte ‘Belluga’t’, que ha impulsat el mateix Institut d’Esports.

6 d’abril. Dia Mundial de l’Activitat Física. I des de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot ho han volgut celebrar. Aquest matí, han organitzat una caminada popular i han donat a conèixer els circuits de ‘Belluga’t’. La regidora d’Esports, Mar Roca i representants de l’Hospital d’Olot,  de l’equip d’Atenció Primària de la Garrotxa i de la Creu Roja han donat el tret de sortida a la caminada popular. Després de la caminada, el centenar de participants han gaudit d’un esmorzar saludable amb fruites i fruits secs i han rebut un exemplar dels circuits ‘Belluga’t’, que es començarà a distrubuir a partir del 10 d’abril. La jornada ha acabat amb un exercici d’estiraments. A partir del 26 d’abril, i segons ha anunciat Àlex Ventura de la Creu Roja, la institució organitzarà caminades saludables cada dimecres de dos quarts de 10 a dos quarts d’11 del matí.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot presenta la guia ‘Belluga’t’, amb 15 itineraris per a gaudir dels entorns i camins d’Olot