Olot garanteix l’obertura de la llar d’infants del barri de Sant Miquel de cara al curs vinent

El proper 1 de maig comença el període de preinscripció a les escoles bressols municipals d’Olot. Per al proper curs, l’Ajuntament té la voluntat d’obrir la segona aula a la llar de Sant Miquel, en funció de la demanda que hi hagi.

Olot ofereix 320 places per a infants de 4 mesos a 3 anys a les escoles bressol municipals, una oferta repartida amb 5 aules a les Fonts, 5 més al Morrot, 3 a Sant Pere Màrtir, 8 a Sant Roc i 2 a Sant Miquel. Precisament, en aquesta darrera llar hi ha la voluntat de posar en servei aquesta segona aula, després de reprendre el funcionament de l’escola en aquest curs actual, en funció de la demanda que hi hagi. Tot i la reobertura de la llar del barri, les dues aules no es van omplir però es va mantenir l’activitat amb un únic grup que aglutina 18 infants.

El període de preinscripcions s’iniciarà el proper 1 de maig, i finalitzarà el dia 12 del mateix mes. De l’1 al 3, les sol·licituds només es podran fer de forma telemàtica a través del web de l’Ajuntament, per tal d’evitar cues. D’altra banda, del 18 al 21 d’abril les escoles bressol obriran les seves portes perquè les famílies visitin els centres abans de fer les sol·licituds.

Notícies relacionades:
– La llar d’infants de Sant Miquel d’Olot es reobrirà el curs vinent després de tres anys tancada
– L’Ajuntament d’Olot dóna llum verd a la construcció d’un nou Centre d’Atenció Primària al barri de Sant Miquel
– El barri de Sant Miquel d’Olot viu la setmana del reciclatge per millorar la selecció de residus mitjançant diverses activitats

x