L’Institut de Cultura d’Olot publica un nou conte de la Faràndula, dedicat a en Batoies de Batet de la Serra

L’Institut Municipal de Cultura d’Olot publica un nou conte de la Faràndula. Aquesta vegada, està dedicat a en Batoies, el gegant de Batet de la Serra. El llibre titulat, “Hi havia una vegada, en Batoies de Batet”, es presentarà demà a la tarda a les escales de Sant Esteve. En Batoies i les perdius faran el seu ball davant l’església d’Olot.

El volum número 21 dels llibres de la Faràndula estarà dedicat a en Batoies de Batet de la Serra. El conte l’ha escrit Josep M. Reixach i l’ha il•lustrat Tavi Algueró. La publicació es presentarà aquest dissabte a les 6 de la tarda davant de l’església de Sant Esteve. Com no podia ser d’altre manera, en Batoies i les perdius faran el seu ball i es repartiran bastonets amb fajol de Batet. El llibre és un homenatge als contes de tradicionals i de la cultura popular. Per Sant Jordi, els autors signaran el llibre al Firal d’Olot. També hi haurà en Batoies i les perdius.

Notícies relacionades:
– L’Hospici s’omple de canalla per la presentació del nou conte de la faràndula olotina
– Aquest dissabte a la tarda (18h) es presenta a l’Hospici un nou conte de la faràndula
– El Nen de Rialles protagonitza el 18è volum de la col·lecció ‘Contes de la faràndula’

x