Olot acull una primera Fira de Cervesa Artesana al recinte Firal amb sabor garrotxí pels quatre costats

Més de 1.000 persones van assistir a la 1a Fira de Cervesa Artesana que es va celebrar dissabte al recinte Firal d’Olot. Hi havia 8 parades de productors artesans, 4 dels quals de la Garrotxa, que van presentar una trentena de cerveses. Més enllà del món de la cervesa, durant tot el dia, es van organitzar diverses activitats.

Sol, gegants, bastoners, vespes i música, esport i cervesa. Molta cervesa. Dissabte es va celebrar la primera Fira de Cervesa Artesana d’Olot al Pavelló Firal. La iniciativa va ser idea de quatre joves de la comarca, que porten des del juliol treballant per fer-ho realitat. Els assistents van poder degustar trenta cerveses artesanes diferents de vuit productors de les comarques de la Garrotxa, el Gironès, el Ripollès, Maresme i Osona. Quatre cervesers eren de la comarca. Al llarg de tot el dia, van passar pel recinte més de 1.000 persones. Els organitzadors es mostren satisfets amb l’acollida de la fira i van exhaurir el miler de gots de tast que van dissenyar especialment per a la trobada. Els tiquets de l’arrossada popular, també es van exhaurir.

Un dels objectius dels promotors era complementar la fira de la cervesa amb activitats culturals i familiars. El matí es va organitzar una classe esportiva amb C-ACTIU i va continuar amb una ruta d’unes quaranta vespes pels obradors de la comarca. Tampoc hi va faltar un tast per les diverses parades de cervesa. A la tarda, havent dinat, van actuar els gegants de Sant Miquel i els bastoners de Berga. Dues actuacions musicals van tancar la jornada i els 4 joves organitzadors ja pensen en la propera edició.