La Mostra de Cinema Quaestio compta amb 6 professionals de la salut mental en la taula rodona organitzada als Catòlics

La Mostra de Cinema Quaestio té lloc aquest cap de setmana. Es tracta d’una mostra de cinema monogràfica amb l’objectiu de traçar vincles entre la cultura, la societat, el pensament i el cinema. El tema escollit en l’estrena d’aquesta mostra de cinema ha estat la bogeria.

La Mostra de Cinema Quaestio ja ha aixecat el teló per primera vegada. Ho va fer aquest divendres als Catòlics amb la projecció ‘Elling’ del director norueg Peter Naess. Dissabte, després de la projecció  de la pel·lícula ‘Lars and a Real Girl’ s’ha fet una taula rodona sobre l’Empoderament: la situació de les persones amb trastorn envers l’entorn. A la taula rodona hi han participat 6 professionals vinculats al món de les malalties mentals. Projeccions, xerrades i debats són els fonaments de la primera edició de la Mostra de Cinema Quaestio que també compta amb l’entrega de premis del concurs de curtmetratges Quaestion Curt.

Notícies relacionades:
– La 1a edició de la Mostra de Cinema Quaestio d’Olot se celebrarà el cap de setmana del 7, 8 i 9 d’abril