El Garrotxa-Banyoles Rugbi no dóna opció a la sorpresa i passa per sobre el Santa Coloma (56-17)

El Garrotxa-Banyoles va complir les expectatives i va superar amb facilitat al Santa Coloma en la visita d’aquests a Olot. Els locals no van donar opció a la sorpresa i es van endur el partit per 56-17.
Garrotxa-Banyoles - Santa Coloma
El Garrotxa-Banyoles Rugbi no va fallar en la visita del Santa Coloma a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Sant Roc i es va emportar la victòria de manera contundent davant un rival que només va ser capaç de maquillar el resultat al final del partit. Els locals van demostrar el que des d’un primer moment s’intuïa, que la superioritat que hi ha a la classificació entre els dos equips és per alguna raó. El partit va començar igualat, potser perquè el Garrotxa-Banyoles, ja salvat, va aprofitar el partit per fer algunes proves. Un cop els jugadors es van assentar dins del camp i les proves van deixar d’afectar el joc, es va imposar la qualitat i la primera línia local, superior físicament a la defensa rival. Els locals, en un partit en el que van comptar amb molts canvis, van poder gaudir sobre la gespa contra un rival que va posar les coses molt poc difícils. Al final, 56-17 a un marcador que els visitants van aconseguir maquillar amb un assaig i una transformació pràcticament quan el partit ja acabava.

Notícies relacionades:
– El Garrotxa Banyoles Rugbi aconsegueix empatar a l’últim sospir contra el Manresa Rugby Club (24-24)
– El Garrotxa Banyoles Rugbi no dóna cap opció al FC Barcelona Rugby ‘B’ (26-0)
– El Garrotxa Banyoles Rugbi perd contra el Centre Esportiu Universitari per 20 a 27 i no pot empatar per una decisió arbitral

x