El Bosc de Tosca remunta un 0-3 i demostra que té esperit de campió (3-3)

El Bosc de Tosca va demostrar de quina pasta està fet i va remuntar un partit que se li havia posat coll amunt quan va arribar perdent 0-3 al descans. Els homes d’Albert Danés van treure l’orgull i la qualitat per empatar el partit tot i veure com li anul•laven un gol més que dubtós.
Bosc de Tosca-Bescanó
Reacció de campió. El Bosc de Tosca va aconseguir treure un empat de la visita del Bescanó a Les Preses, després que els visitants els sorprenguessin a la primera part i deixessin el partit pràcticament sentenciat. Els locals van demostrar perquè són líders amb una remuntada només entorpida per un fora de joc dubtós. Era un partit important el que enfrontava als nois d’Albert Danés amb el Bescanó. La opció de deixar fora de la lluita aquest equip, que juga la pilota de manera brillant, era motivació suficient pels de groc. Però la primera meitat va demostrar que les coses no serien gens fàcils. En uns primers 45 minuts de joc en els quals res va sortir com els garrotxins volien, el Bescanó va fer la feina i va deixar un marcador sorprenent. El primer gol va arribar després d’una centrada lateral en la qual Felip Sans es va anticipar a tota la defensa groga per ficar el gol. Pocs minuts després els del Gironés van posar encara més distància al marcador gràcies a un gol calcat al primer, aquest cop d’Oriol Sala.

Si semblava poc complicat, Felip Sans va fer el segon del seu compte particular amb un bon remat de cap al segon pal. 0-3 i el partit semblava sentenciat. Però aquest Bosc de Tosca no està líder perquè sí. Del vestidor van sortir dos minuts abans que el rival, demostrant les ganes que tenien de començar la segona meitat per poder arreglar el que havia passat a la primera. Dit i fet. La pressió intensa del Bescanó a la primera meitat, que tant mal havia fet, va desaparèixer per l’esforç i els de groc van començar a practicar el futbol que els caracteritza. Als 6 minuts de la segona part Alejandro Gaitán no va fallar a la seva cita amb el gol i va donar ales als locals amb un xut creuat. El gol no va acabar de servir com a accelerant pels locals, que van seguir intentant-ho però no amb tanta força. Els visitants van demanar penal en una acció de Fran Dorca amb Oriol Sala però l’àrbitre no el va donar. I quan més còmode estava el Bescanó, 20 minuts després de rebre l’1-3, Gaitán, qui si no, va aprofitar un mal refús del central visitant per posar el 2-3 amb l’esquerra. Pocs minuts després va arribar l’acció polèmica del partit, quan l’àrbitre va anul•lar un gol d’Alejandro Gaitán per fora de joc. Això va fer créixer l’ambició local. Els de Les Preses van buscar l’empat amb tot i en una de les últimes accions del partit un remat de cap al segon pal va suposar l’empat.

Notícies relacionades:
– El Bosc de Tosca s’imposa amb autoritat davant el Camprodon i segueix líder
– El Bosc de Tosca aconsegueix un empat treballat davant L’Escala i es manté líder (0-0)
– El Bosc de Tosca pateix però s’emporta els 3 punts davant el Can Gibert