La Unió Esportiva Olot perdona contra el CE Sabadell i acaba cedint un empat (1-1)

La Unió Esportiva Olot perdona massa i es deixa dos punts a Sabadell després d’empatar 1-1 contra el filial arlequinat

L’Olot s’enfrontava aquest diumenge a un partit trampa: el Sabadell B ocupa la penúltima posició de la Tercera Divisió, i necessita els punts com l’aigua per escapar de la zona de descens. Tot i així, els olotins van controlar el joc i van disposar de les oportunitats durant tot el matx. Al minut 15, Sergio Álvarez certificava aquest domini marcant el 0 a 1, i tot feia creure que aviat l’Olot obriria més diferència al marcador. Però al futbol sempre es diu que qui perdona ho paga, i així va ser. La falta d’encert va condemnar els de Calderé: mentre l’Olot acumulava pals i aproximacions, el Sabadell B va empatar mitjançant Montero al minut 49, en una de les escasses oportunitats de què va disposar. Al final, el matx va finalitzar amb un 1 a 1 insuficient que amenaça el liderat en solitari de la Unió Esportiva, a l’espera del que faci el Peralada avui a les 12 del migdia al camp del Castelldefels.

Notícies relacionades:
– L’Olot visita Sabadell amb l’objectiu d’arribar al partit davant el Peralada com a líder
– La Unió Esportiva Olot buscarà segellar la participació als play-off amb una victòria davant el Palamós, diumenge a les 17h a casa
– L’Olot es manté líder de 3a Divisió in extremis, després de guanyar el Granollers per 0 a 1