El secretari d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, parla del futur econòmic i empresarial de la nova República Catalana

La República que farem’ d’Esquerra Republicana va arribar a Olot divendres en un acte celebrat als Cines Olot. Dels diversos eixos que tracta aquest esdeveniment arreu de Catalunya, a la capital de la Garrotxa es va tractar l’economia i l’empresa i per fer-ho es va comptar amb la presència de Pere Aragonès, secretari d’Economia de la Generalitat de Catalunya.

El secretari d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va ser a Olot divendres per parlar del futur econòmic i empresarial de la nova República catalana en el marc del procés participatiu d’Esquerra ‘La República que farem’.Aragonès va parlar de l’actualitat del procés independentista i dels passos a seguir per celebrar el Referèndum. A l’acte hi van assistir representants empresarials de la comarca i hi van participar dos garrotxins, Dolors Corretgé, Tècnica de la Secretaria de la Hisenda Catalana que va explicar el funcionament d’aquest ens; i el regidor d’Esquerra Olot, Lluís Juncà que va tractar els punts forts i punts dèbils de la indústria empresarial a la Garrotxa.

Notícies relacionades:
– La 2a edició del cicle de conferències ‘Fòrum Nou País’ d’ERC Olot arrenca dissabte a les 7 de la tarda amb Xavier Marcet