L’Agrupació Sardanista amenitza el Diumenge de Rams a Olot amb la Ballada de Ram i el concurs de palmes, palmons i rams

Després del Divendres de Dolors, el dia que torna a congregar més persones als carrers a la Garrotxa és el Diumenge de Rams. Les palmes, palmons i rams de llor i olivera van rebre la benedicció ahir a tots els municipis de la comarca. L’esdeveniment a Olot va aplegar centenars de persones al centre de la ciutat.

L’Agrupació Sardanista d’Olot va ser l’encarregada d’amenitzar el migdia al Firal d’Olot després de la benedicció dels rams, palmes i palmons davant l’església de Sant Esteve. Les primeres sardanes de la Ballada de Ram, a càrrec de la Cobla la Principal d’Olot, van donar pas, a la una del migdia, al lliurament de premis del concurs de palmes, palmons i rams. El primer premi de la categoria de palmes va ser en aquesta edició per a Laia Soy, mentre que Biel Xuclà va ser el primer classificat en la categoria de palmons. Júlia Teixidó i Laura Barris van obtenir, per la seva banda, el primer lloc en la categoria de ram.

Notícies relacionades:
– L’entitat Flor de Fajol celebra la cloenda de la temporada sardanista amb la 27a trobada de músics de cobla
– La plaça de braus d’Olot acull la 76a edició del Concurs de colles sardanistes amb 13 colles participants