El Pont del Salt de Sant Joan Les Fonts es reobrirà al trànsit dimecres a la tarda

Després de 10 setmanes de treball el Pont del Salt de Sant Joan Les Fonts es reobrirà al trànsit aquest dimecres a la tarda. El voral d’accés peatonal, però, encara queda pendent i això implicarà talls puntuals en un dels dos carrils del pont.

El Pont del Salt de Sant Joan Les Fonts reobrirà el trànsit aquest dimecres a la tarda. Han estat 10 setmanes d’obres que han consistit en l’ampliació del tauler del pont i la millora del traçat de corba de la carretera per augmentar la seguretat. Ara queda pendent el voral d’accés peatonal que no s’ha pogut completar perquè FECSA Endesa encara ha de retirar les torres per canalitzar i soterrar la línea elèctrica. L’acabament del voral implicarà talls puntuals en un dels dos carrils del pont, però no es tallarà la circulació. El consistori està satisfet amb l’esforç tècnic de l’obra per tardar el menor temps possible i agraeix la paciència dels vilatans per poder tirar endavant una obra d’aquesta magnitud.

Notícies relacionades:
– El Pont del Salt de Sant Joan les Fonts reobrirà per Setmana Santa amb un o dos carrils depenent de la reinstal·lació dels serveis elèctrics
– Comença el tall de circulació per obres de millora al Pont del Salt de Sant Joan les Fonts que durarà un màxim de 10 setmanes
– La restricció a Sant Joan les Fonts pel pont del Salt començarà dilluns i durarà 10 setmanes