Bassols Energia alerta d’una estafa de falsos comercials de la companyia

Bassols Energia alerta d’una estafa de falsos comercials de la companyia. Segons l’empresa, hi ha estafadors que truquen els seus clients i els exigeixen un pagament immediat, sota l’amenaça de tallar-los el subministrament. Per això, ara, la companyia demana als consumidors que, abans de fer qualsevol operació bancària, truquin al seu servei d’atenció al client.

L’empresa d’energia elèctrica Bassols ha detectat estafes de falsos comercials de la companyia. Des de Bassols Energia assenyalen que hi ha estafadors que es fan passar per agents comercials i que truquen els seus clients exigint-los un pagament immediat. Els suposats estafadors, segons l’empresa, diuen als consumidors que tenen factures pendents per pagar i els amenacen de tallar-los el subministrament si no fan una transferència bancària en un curt període de temps.

Diverses persones s’han adreçat a les oficines de Bassols per saber quines factures han de pagar. Per això, Bassols Energia recomana que, quan els clients rebin una trucada i abans de fer qualsevol tipus de pagament, es dirigeixin o truquin al seu servei d’atenció al client: 972 26 01 50.

Notícies relacionades:
– L’Oficina de Consum de la Garrotxa alerta de comercials agressius a la comarca
– L’Oficina de Consum de la Garrotxa alerta d’anàlisis d’aigua enganyoses

x