El Club Natació Olot obre el termini d’inscripció per formar part dels dos grups de treball en el procés participatiu

El Club Natació Olot ha obert la segona fase del procés participatiu per a la reforma de les instal·lacions, consistent a la formació dels dos grups de treball. Els socis tenen tres setmanes per decidir si volen implicar-se activament en el projecte.

Ahir va començar el termini d’inscripció als dos grups de treball del procés participatiu per a la reforma del Club Natació Olot. Fins al 30 d’abril, els socis poden decidir quin grau d’implicació volen tenir durant el procés. La sol·licitud es pot presentar a través de la pàgina web del club o a la secretaria del club en horari feiner.

El primer dels grups és l’anomenat impulsor, encarregat de dissenyar i crear el material necessari per recollir l’opinió i les propostes dels socis, així com vetllar per l’agilitat i la transparència del procés. La Junta del club vol que el grup sigui al més heterogeni possible, on s’hi vegin representades les diferents àrees esportives i totes les sensibilitats entorn de la reforma de les instal·lacions més antigues.

Per al segon grup, el tècnic, es necessiten socis amb experiència professional en el món de l’arquitectura, l’edificació i la gestió. Aquest segon grup serà l’encarregat d’estudiar la viabilitat de les propostes recollides pel grup impulsor i elaborar les bases per endegar el concurs d’idees, juntament amb un tècnic professional, independent i extern al club. El 30 d’abril, un cop s’hagin constituït els grups de treball, s’iniciarà la tercera fase del procés participatiu, consistent a recollir les propostes dels socis, amb les quals el grup tècnic elaborarà les bases del concurs, que es posaran a exposició pública per tal de rebre les propostes de disseny. Els tres dissenys finalistes seran també exposats perquè els socis votin i escullin el disseny guanyador. La Junta del club demana la màxima participació dels socis en el procés per tenir unes instal·lacions de futur. Actualment el Club Natació Olot compta amb més de 8.300 socis.

Notícies relacionaddes:
– El Club Natació Olot iniciarà a principis d’abril el procés participatiu per a la reforma de les instal·lacions més antigues
– La nova presidenta del CN Olot anuncia un nou procés participatiu per la remodelació de les instal·lacions
– Gemma Soy arriba a la presidència del Club Natació Olot amb l’objectiu d’assolir tots els reptes que es proposa l’entitat

x