La Fundació Servei Solidari impulsa per primer any a Olot la campanya Recicla Cultura

La campanya Recicla Cultura és una iniciativa de la Fundació Servei Solidari de l’Escola Pia de Catalunya.  L’objectiu és recaptar fons per ajudar a persones a fer cursos de formació a través de la donació de llibres. Ja s’han establert punts de recollida de llibres i es vendran a un preu simbòlic el dia de Sant Jordi al Firal d’Olot.

La campanya Recicla Cultura arriba a Olot. Des de fa 5 anys, la Fundació Servei Solidari, creada per l’Escola Pia de Catalunya, posa en marxa aquesta iniciativa per ajudar a persones a realitzar cursos de formació, alfabetitzar-se o per aprendre castellà o català. Més de 1.000 persones se n’han beneficiat al llarg d’aquests anys.

El lema de la campanya d’enguany és ‘El teu llibre pot ser part d’una història’. La campanya consisteix en organitzar un punt de Recicla Cultura, on, fins el dia de Sant Jordi, els participants poden aportar llibres. El dia de Sant Jordi es podran adquirir aquests llibres per un preu simbòlic i tots els beneficis es destinaran als cursos de la Fundació Servei Solidari. Fins el 18 d’abril es podran deixar els llibres als punts situats a la Biblioteca Marià Vayreda, Can Trincheria, a l’escola Volcà Bisaroques, a l’IES Garrotxa i a l’Escola Pia.

x