La previsió d’ocupació per Setmana Santa a la Garrotxa és del 80%

Per aquestes dates, la comarca es torna a omplir de turistes i visitants. Es calcula que l’ocupació serà millor que la de l’any anterior i les previsions són del 80%. Serà a partir de dijous quan hi haurà més afluència de gent. Un alt percentatge de visitants provenen de la demarcació de Barcelona i es tracta d’un turisme familiar i de parelles.

La previsió d’ocupació per aquesta Setmana Santa a la Garrotxa és del 80%. Aquest càlcul és superior a les xifres reals de l’any passat. Els dies amb més afluència de turistes a la comarca seran els del segon cap de setmana, a partir de dijous. Es preveu una bona Setmana Santa en termes d’ocupació. Com és habitual, el perfil de visitants provenen de la demarcació de Barcelona i es tracta d’un turisme familiar i de parelles. La recuperació econòmica també es nota en el sector turístic: “Des de l’any passat, tornem a tenir les dades d’ocupació que teníem abans de la crisi, de l’any 2007”, assenyala Eduard Llorà, president de Turisme Garrotxa.

L’ocupació, però, depèn de la tipologia d’establiments. Segons les dades de previsió disponibles, el segon cap de setmana, els hotels fregaran el 83%; les cases de turisme rural el 96% i els apartaments, estaran al voltant del 93%. Els càmpings tindran un 100% d’ocupació.

Notícies relacionades:
– Els allotjaments d’Olot van tenir una ocupació del 86% durant la Setmana Santa
– L’ocupació turística a la Garrotxa ha estat del 80% els dies festius de Setmana Santa
– El sector turístic es mostra satisfet pel ritme de visitants a la Garrotxa durant aquesta Setmana Santa