Publiquen dos dels llibres guanyadors dels premis Ciutat d’Olot 2016

Ja s’han publicat dues de les obres guanyadores dels premis Ciutat d’Olot 2016: són ‘La intimitat de les bèsties’ de Jordi Joan Miralles, vencedora del Marian Vayreda de Narrativa, i ‘Delta’ de Carme Cruelles, que es va emportar el Joan Teixidor de Poesia.

Les llibreries ja disposen de les obres guanyadores del Marian Vayreda de Narrativa i el Joan Teixidor de Poesia dels Premis Literaris Ciutat d’Olot 2016. Per una banda, l’Editorial Empúries treu ‘La intimitat de les bèsties’, un recull de set relats sobre la condició humana de Jordi Joan Miralles que va guanyar en l’apartat de narrativa; els seus protagonistes són presentats com a bèsties solitàries, situades en àmbits ordinaris de la vida. L’altra publicació és ‘Delta’, mitjançant Viena Edicions, un recull d’haikús poètics de Carme Cruelles dedicat al delta de l’Ebre. L’autora retrata totes les cares d’un paisatge característic del país, recuperant paraules pròpies del territori.

Les obres surten publicades quan ja s’ha engegat el compte enrere per conèixer els nous guanyadors dels premis literaris Ciutat d’Olot. Per a aquest 2017, s’han rebut 39 obres al Marian Vayreda de narrativa, 55 al Joan Teixidor de poesia, i 6 al premi de Novel·la Juvenil. Els guanyadors es donaran a conèixer el proper dissabte 10 de juny.

Notícies relacionades:
– Oberta la convocatòria per a les 3 categories dels Premis Literaris Ciutat d’Olot 2017
-Queden pocs dies per presentar-se als premis Ciutat d’Olot de literatura
-Publiquen l’obra ‘Els ocells’, guardonada als premis Ciutat d’Olot 2015