La residència La Tardor d’Olot ha celebrat el seu 12è aniversari amb un gran pastís i l’actuiació del grup de playback ‘Balmes que no t’hi fixis’

Divendres passat la residència La Tardor d’Olot va celebrar el 12è l’aniversari, acompanyats d’amics i familiar i amb l’actuació del grup de playback ‘Balmes que no t’hi fixis’, que va fer gaudir els assitents amb les cançons de tota la vida. L’acte es va completar amb un berenar i un gran pastís d’aniversari. Amb la celebració de cada aniversari, la residència la Tardor vol reafirmar el seu caràcter de centre de referència en l’atenció centrada a la persona.

Notícies relacionades:
– La directora de Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya visita la residència La Tardor d’Olot
– La Residència La Tardor celebra la seva festa de Nadal amb els residents