El CTT Olot Ammerländer guanya dos títols que confirmen aquesta temporada com la millor de la seva història

El Club Tennis Taula Olot Ammerländer viu la millor temporada de la seva història. Aquesta setmana ha guanyat per primera vegada el Campionat de Catalunya juvenil i la lliga de 1a Nacional, que s’afegeix al títol aconseguit fa deu dies al campionat de 2a Nacional. Ara falta rematar el curs assolint el màxim objectiu que s’havia marcat el club: l’ascens a Divisió d’Honor el proper 13 de maig.

Amb l’arribada de l’abril el tennis taula olotí ha confirmat la seva evolució, fent florir els seus palistes al capdamunt dels podis de les competicions on participen. El Club Tennis Taula Olot Ammerländer ha sumat aquesta setmana dos èxits més al títol de lliga assolit a la 2a Nacional; per una banda, l’equip juvenil de l’entitat ha aconseguit guanyar el campionat de Catalunya de la categoria: el quartet format per Víctor Flores, Sergi Bahí, Arnau Roca i Oriol Puigmal va derrotar el Mataró per un ajustat 3 a 2, en la final disputada dilluns a Valls. És la primera vegada que el club assoleix aquest títol.

Però el triomf més esperat és el que ha aconseguit el primer equip del club, que disputa la 1a Nacional. Els olotins s’han proclamat campions de lliga a falta d’una jornada per l’acabament de la temporada, gràcies a la triple victòria que van aconseguir al País Basc en el desplaçament del passat cap de setmana. El títol arrodoneix una temporada brillant, probablement la més exitosa que ha viscut mai el club. Ara només falta arrodonir el curs complint el màxim objectiu marcat: l’ascens a Divisió d’Honor, que també permetria pujar de categoria a l’equip de 2a Nacional. L’eliminatòria es disputarà a partir del proper 13 de maig, amb la tranquil·litat de saber que si perden, tenen l’oportunitat de disputar una repesca.

Notícies relacionades:
– El CTT Olot – Amerländer i el Figueres es juguen bona part de la lliga de Primera Nacional aquest dissabte a la tarda al pavelló d’esports
– El CTT Olot passa per sobre del CTT Torelló i segueix amb la mirada posada al primer lloc

x