L’església de Sant Esteve d’en Bas acollirà, un any més, la representació de l’obra ‘La Cena’ aquest dijous

El proper dijous 13 d’abril, dijous Sant segons la tradició cristiana, es representa a les 9 del vespre ‘La Cena’ a l’església de Sant Esteve d’en Bas. Aquesta obra és genuïna del municipi i els seus orígens es remunten al segle XIV. Es va perdre la representació durant molts anys, però des del 2002, quan el capellà del poble la va recuperar, s’interpreta cada any. Després de la missa de dijous Sant, diversos actors escenifiquen l’últim sopar de Jesús i els dotze apòstols a la mateixa església. La particularitat de ‘La Cena’ és el seu llenguatge, ja que es tracta d’un text escrit en català antic.

Notícies relacionades:
– Sant Esteve d’en Bas representa ‘La Cena’, una obra religiosa de principis del segle XIV