Preveuen que l’ocupació turística durant la Setmana Santa a Olot iguali o superi les dades de 2016

L’ocupació que registra Olot per al tram final de la Setmana Santa ronda ara mateix el 80% de les places ocupades. L’ajuntament de la ciutat es mostra optimista i davant la previsió de bon temps considera que es superarà la xifra assolida l’any passat, que va ser del 86% de les places disponibles.

La Setmana Santa és un bon termòmetre per mesurar el nivell d’atractiu turístic que té Olot. Les xifres que es desprenen de les dades d’ocupació en els allotjaments fan preveure que la temporada serà bona per la zona: a dia d’avui, els establiments tenen reservades el 62’5% de les places disponibles, una xifra per sota del 68% que es va registrar durant tot el període de l’any passat. De cara al tram final de la Setmana Santa, de dijous a dilluns hi ha un 80% de places reservades, mentre que al 2016 es van reservar un 86%. Però falta completar la setmana: la gent reserva cada cop més a última hora, i la previsió de bon temps fan que tant el sector turístic com l’Ajuntament d’Olot prevegin que es superi la xifra de l’any passat.

Pel que fa a les xifres globals de la comarca, segons dades de Turisme Garrotxa, les reserves d’allotjament per a aquest cap de setmana estan al 83% en els hotels, el 93% en apartaments i el 96% en el turisme rural. Els càmpings i les cases de colònies tenen penjat el cartell de complert.

Notícies relacionades:
– La previsió d’ocupació per Setmana Santa a la Garrotxa és del 80%
– Els allotjaments d’Olot van tenir una ocupació del 86% durant la Setmana Santa
– L’ocupació turística a la Garrotxa ha estat del 80% els dies festius de Setmana Santa

x