L’Associació Protectora d’Animals de la Garrotxa Terra Viva rep una donació de 840 pipetes antiparasitàries

L’Associació Protectora d’Animals de la Garrotxa, Terra Viva, ha rebut una donació de 840 pipetes antiparasitàries de la mà de l’empresa lleidatana Forrajes Cominter. Amb aquesta donació, d’un valor econòmic d’uns 3.200 euros, la protectora cobreix tota la temporada d’estiu.

La primavera i l’estiu són les estacions en les que proliferen més els paràsits. Per una protectora com Terra Viva, els costos de les pipetes antiparasitàries es poden arribar a fer molt feixucs. Aquest estiu, però, els seus animals estaran lliures de paràsits gràcies a la donació de 840 pipetes de l’empresa lleidatana Forrajes Cominter.

L’intercanvi va tenir lloc a l’espai de l’associació habilitat a la botiga Minifauna Olot. La donació, d’un valor econòmic d’uns 3.200 euros, ha estat possible gràcies a la col·laboració entre Cominter i Minifauna Olot. Amb aquestes 840 pipetes l’Associació Protectora Terra Viva disposarà d’antiparàsits fins passada la temporada d’estiu.

Notícies relacionades:
– Els garrotxins poden col·laborar amb l’associació protectora Terra Viva participant a les fires d’adopció que s’organitzen al territori
El Consell i Terra Viva alerten de la manca d’adopcions de gossos a l’estiu i busquen solucions per a l’augment del nombre de gats