La fundació de Noel Alimentaria dóna 36.216 euros a l’Hospital Vall d’Hebron, gràcies a la solidaritat de tres entitats esportives gironines

Noel Alimentaria ha oficialitzat aquesta setmana una donació de 36.216 euros a l’Institut de Recerca de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona, a través de la seva fundació, la Fundació A. Bosch. Els diners s’han aconseguit gràcies a les aportacions de tres entitats esportives de les comarques gironines.

La Fundació A. Bosch de Noel Alimentaria ha aportat més de 36.000 euros a l’Hospital Vall d’Hebron. Els diners recaptats es destinaran a la lluita contra el càncer infantil i s’han aconseguit gràcies a les donacions de tres entitats esportives gironines a la Fundació. Es tracta del Club Ciclista Bas – Terra de Remences, del Grup Excursionista Cultural i Alpinista i del Centre Excursionista Olot. L’entitat olotina ha aportat una xifra de 21.830 euros, el Club Ciclista Bas, 3.000 i el Grup Excursionista Cultural i Alpinista, 11.386.

La Fundació A. Bosch, es dedica a la col·laboració en projectes de recerca mèdica infantil i ja ha formalitzat diversos convenis amb l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron. L’objectiu és promoure la investigació i la recerca de solucions a les malalties infantils.

Noel Alimentaria compta amb prop de 1.000 treballadors i 10 plantes productives.  L’empresa va aconseguir una facturació de 2.017 milions d’euros fa dos anys i és una de les principals empreses de l’estat espanyol d’elaborats carnis.

Notícies relacionades:
– Noel Alimentaria compra unes instal·lacions ubicades a Sant Joan de les Abadesses
– La nova delimitació urbanística del polígon de Begudà inlcourà totes les finques de Noel Alimentària i una de Tavil
– La gamma Veggie de Noel Alimentària rep el Premi a la Tendència en Salut i Confiança a Alimentària

x