Olot obre el primer espai de la ciutat destinat a condicionar autocaravanes

Des d’aquest dijous Olot disposa d’un servei especial per a autocaravanes. Es troba al Càmping Les Tries, i serveix perquè els usuaris buidin les seves aigües brutes i tornin a omplir la caravana amb aigua nova. A més, els turistes podran pernoctar al mateix càmping. Es tracta d’un servei que cada cop té més demanda entre el sector.

Les autocaravanes van en augment: la demanda del sector creix i busca llocs concrets per tal de poder fer turisme en indrets que ofereixin bones condicions pels seus vehicles. Des d’aquest dijous s’ha obert el primer espai a Olot que dóna la possibilitat a les autocaravanes de buidar les seves aigües grises i omplir de nou els vehicles amb aigua neta. Està situat al Càmping Les Tries, que també donarà la possibilitat de pernoctar als turistes, i segons l’Ajuntament compleix amb l’objectiu de condicionar un espai d’aquestes característiques a la ciutat.

Ara només falta poder oferir aquest nou servei a la informació turística que s’ofereix a la ciutat. A més, en col·laboració amb el càmping, cal posar les senyals necessàries per dirigir a les autocaravanes cap al lloc. Els turistes que viatgen amb autocaravana acostumen a ser de països estrangers, amb un alt nivell adquisitiu. La del Càmping les Tries d’Olot és la segona àrea que s’obre a la comarca d’aquestes característiques, i properament està previst que n’entri una altra en servei a Santa Pau.

Notícies relacionades:
– Santa Pau tindrà el primer aparacament d’autocaravanes de la Garrotxa
– L’Ajuntament de Mieres atura les obres de l’aparcament per a autocaravanes per deficiències en el projecte
– Mieres inicia els tràmits per disposar del primer aparcament d’autocarabanes de la Garrotxa i d’un càmping al terme municipal